Májusi Piknik

Címkék: Rendezvény

A Májusi – Piknik évek óta fontos esemény a kaposújlakiak és barátaik számára. Ilyenkor lehetőségünk nyílik a szabadban közös sütésre, főzésre; baráti csevegésre; családias hangulatú, vidám időtöltésre.

2013-ban rendhagyó módon, színes programokkal várjuk kedves vendégeinket a Kaposújlaki Májusi Pikniken.
Különleges év ez számunkra, mivel idén községünk nevezetessége az Európa Park teljesen megújult, dísztóval kiegészülve, kellemes komfortos környezettel várja a piknikezni vágyókat.


Májusi Piknik 2013

 

A színes délutáni programok sorát Rózsás Gyula Kaposújlak község polgármesterének ünnepélyes dísztó és park avató köszöntője nyitja 15:00-kor.

Ezt követően 15:30-tól a kaposújlaki fitalok anyáknapi köszöntő műsorát tekinthetik meg a piknikezők. A délután folyamán közösen felállítjuk a falu májusfáját, melyet a helyi asszonyok, lányok díszítenek majd fel színpompás szalagokkal.

17:00 órai kezdettel fellép a BA-RA-KA együttes, nevük ismerősen csenghet községünk lakói számára, hiszen a 2012-es Kaposújlak Falunapon is nagy sikert arattak ritmusos dobos alapokat adó népzenei motívumokat felhozó dallamos zenéjükkel. A Baraka Együttes dalai, stílusa a régi világot idézi. Időutazásra hívunak a zenénkkel, megénekelik Őseinket, Táltosainkat, Hőseinket, harcainkat és szerelmeinket.

A színes programok, mellett természetesen a piknik hagyományaihoz híven most is lehetőség lesz az otthon előkészített piknik kosarak tartalmának elfogyasztására. Sütésre, főzésre, baráti csevegésre, közös időtöltésre.

További információ:

Kaposújlak Község Önkormányzata
7522 Kaposújlak; Kossuth Lajos utca 10.
Tel.: 82/714-400 ; Fax: 82/714-401
kaposujlak@kapos-net.hu

illetve követhetik eseményünket facebookon is:
https://www.facebook.com/events/145981568908029/

Eső esetén a rendezvény 2013. május 11.-én 15:00 órai kezdettel kerül megrendezésre.